vineri, 27 iulie 2012

Jang Hyuk: "Familia mea este puterea mea"

Actorul Jang Hyuk are un prim copil nascut cu aproximativ două luni înainte de nunta, in  iunie 2008. El era deja cu soţia sa de şase ani, care l-a aşteptat până când s-a întors din armată.
acum are și al doilea copil,  născut la sfârşitul anului trecut,
"Fiul meu cel mai mare, Jae-heon, este binecuvântarea mea. Când s-a născut, am câştigat chiar mai multe premii. Cred că al doilea, Seung-heon, va aduce același noroc. Familia mea este puterea mea ".

cum și-a cunoscut soția, la o sala de exerciții: "m-am îndragostit de soţia mea, la prima vedere. Când am pus pasul pe scări, după câteva exerciţii, acolo se afla și ea. În acel moment, ochii noştri au intrat in  contactat reciproc. M-am simțit în mod direct atras de ea. Pentru dragostea ei, m-am alăturat echipei de aerobic, cu femei de 38, şi am lucrat cu ele timp de 3 luni. Şi la o petrecere cu echipa, am reusit sa-i cer numărul de telefon şi am vorbit apoi la telefon pâna dimineata. Apoi, de oboseala, i-a curs sânge din nas, a doua zi.„

2 comentarii:

daniela spunea...

e un actor si un barbat complet si complex, indragostit si pasional, asa ca nu putea decat sa-si aleaga singur perechea asa cum este normal si omeneste ....nu pot decat sa-l invidiez pentru felul cum este....bravo lui!!!

daniela spunea...

e un actor si barbat complet si complex...indragostit si pasional,.....normal ca si-a ales perechea singur asa dupa cum i-a dictat inima...si cum este normal si omenesc......bravo lui!!!!femeia aleasa este iubirea vietii lui

Postări populare

Milano

You Belong in Milan
Stylish and sophisticated, you want to enjoy a truly European life - away from tourists!
Milan fits you perfectly. Great shopping, high quality food, lots of culture... with very little hype.
Powered by BannerFans.com

Totalul afișărilor de pagină