joi, 21 aprilie 2011

Kim Nam Gil, despre prietene şi iubite

Este un interviu mai vechi, dar interesant.

"Un interviu pe care aveam de gând să-l termin în 10 minute s-a transformat într-o discuţie de 2 ore, s-a dezvoltat într-o discuţie intimă, romantică. El este un actor care împărtăşeşte gândurile sale cu lumea, fără restricţii, şi astfel conversaţia e foarte încântătoare.


Care sunt gândurile tale, după filmarea la Modern Boy?
Cand regizorul a ţinut discursul de încheiere, mi-au dat lacrimile. Am fost împreună 7 luni de zile şi trăiesc acelaşi sentiment ca atunci cînd te desparţi de cineva, cînd nu doresti să te desparţi, dar nu ai altă opţiune decât să faci acest lucru. Am iubit cu adevarat acest film. În trecut, am crezut că lacrimile de bucurie sunt doar o figura de stil, dar acum îmi dau seama că într-adevăr, se poate întâmpla.

Unde stai?
Yongin, cu părinţii mei. Recent am dorit foarte mult să coabitez cu cineva, în cazul în care va există o prietenă cu care eu să pot trăi. Am nevoie de ea, pentru a mă ajuta cu mesele

În acest caz, de ce nu traieşti doar cu mama ta? Să coabitezi doar de dragul de a ţi se găti, este un pic ...?
Asta e motivul pentru care îmi explic tendinţa mea naturală de a mă intîlni cu femeile mai în varsta. Este mai confortabil în acest fel.

Te-ai întîlnit cu multe femei mai în vârstă decât tine, în trecut? ,
Da ... în principal, cu 3 sau 4 ani mai în vârstă. Eu sunt fiul cel mare, dar pentru că nu există o fiică în familie, există încă momente când am............. aegyo. Oricum, femeile mai în vârstă au trăit câţiva ani mai mult decât mine, aşa că le simt mai înţelepţe şi capabile, capabile să mă controleze bine. De asemenea, nu pentru că as fi ca un copil, ci pentru că sunt unele foarte fermecătoare. Ele vor face, de asemenea, o impresie bună părinţilor mei, în cazul în care mergem în vizită la casa lor. De multe ori, acestea au puterea de a transforma lipsa de speranţă în speranţă. De asemenea, ele au conceptul de "omul meu", tratează oamenii din jur mai sincer şi-mi arată chiar şi pe lucruri pe care nu le ştiu, despre mine. Ele sunt într-un fel ca şi parintii mei, care mă cunosc profund. Văzînd acestea, atunci gândesc "Deci, ea, într-adevăr, mă iubeşte."

De ce vă despărtiti, atunci când este atât de perfect?

Nu e perfect, am menţionat doar partea care-mi place. Există o problem cu faptul că eu nu am gânduri de căsătorie încă, dar cealaltă parte le are, din cauza vârstei ei ...

Desi este un moment scurt de suferinta, nu este uşor de uitat. Dar rămîne acest gând, în cazul în care este nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a uita o persoană de genul asta, eu nu ar trebui să accept o altă persoană în mod intenţionat, doar ca să uit mai repede. În acest mod, am rămas singur pentru o perioadă lungă de timp.

- Eşti cineva care poate fi doar prieten cu o femeie?
Da. Eu am o astfel de prietenă. Pentru că am fost vecini de tineri şi chiar şi părinţii noştri se cunosc reciproc foarte bine, asa ca suntem ca un fel de rude. Atunci când suntem la un hotel, nu trebuie să închidă uşa de la toaletă. Ea chiar în glumă a spus că, dacă nu suntem încă căsătoriti încă, în viitor, ar trebui sa ne casatorim unul cu altul. Ea e singurul prieten care niciodată nu uită să vină la casa mea, pentru o petrecere de aniversare, pentru ziua mea de naştere. Prietenii de sex masculin nu sunt capabili să facă asta.

3 comentarii:

fulvia spunea...

Da este un reportaj mai vechi. Voiam sa spun ca nu este singurul actor care prefera femeile mai "coapte". Un actor care mie imi place la fel de mult ca Kim Nam Gil, este si Lee Jun Ki, care si el prefera sa aibe prietene din randul femeilor mai in varsta ca el

Maria spunea...

Sunt o raritate băieții aștia. Bineînțeles, diferențele de vîrstă nu trebuie să fie prea mari, că nimeni nu vrea o iubită de-o seamă cu mama.
Eu cred că cele mai reușite cupluri sunt cele de vîrstă apropiată, cu o diferență de circa 5 ani (in jos sau în sus), pt. că oamenii se înțeleg bine cu cei din aceeași generație.
Sunt total impotriva fetelor care se mărită cu ”tata” sau cu ”bunicul”, cum e la modă acum. E umilitor, femeia e privită doar ca un obiect. Sunt insă multe femei fără mândrie, care ar face orice pentru bani. Iar bărbații, mult mai proști, își imaginează că sunt iubiți și se laudă cu situația penibilă în care se află. Dar prost e cine dă, nu cine ia.

Anonim spunea...

KIM NAM GIL este actorul pe care l am indragit din prima clipa in rolul BIDAM si de care am fost atrasa sa afu mai multe detalii despre el. Il respect si il iubesc.
Cunosc povestea dintre o doamna mai "coapta" si un barbat tanar, pot sa spun ca este adorabila atata timp cat este dragoste, incredere respect, si libertate de miscare,fara reguli impuse si "fite" siceritate cruda dusa la extrem.
KIM NAM GIL este pentru mine ANGEL end DEMON imi doresc sa devina cel mai bun actor coreean, pentru ca are potential si cum se spune la noi "femeia te ridica, femeia te coboara" sa fie iubit, adulat, respectat..pentru ca merita.

YNA 49

Postări populare

Milano

You Belong in Milan
Stylish and sophisticated, you want to enjoy a truly European life - away from tourists!
Milan fits you perfectly. Great shopping, high quality food, lots of culture... with very little hype.
Powered by BannerFans.com

Totalul afișărilor de pagină