joi, 17 februarie 2011

Interviu cu Song Il Gook (Jumong)

- este un interviu dat in Birmania, numită și Uniunea Myanmar-

Sunteti popular ca Jumon, vă rugăm să spuneţi ceva interesant despre film.
Son Il Gook- Când filmul a fost prezentat la TV, în Coreea, oamenii au privit filmul atat de mult incat drumurile au fost foarte aglomerate.
Aceasta este, de asemenea, filmul care m-a facut foarte cunoscut printre fanii coreeni. A trebuit să învaţ cum să călăresc un cal şi cum sa trag cu arcul, înainte de a se filma. A fost nevoie de aproximativ doi ani pentru a face filmul.

Dar despre "Ahmon Sayin"?
Înainte de a se incepe filmul, m-am pregatit timp de opt luni pentru a fi bun în înot, pentru rol. S-a dovedit a fi benefic pentru mine.
Fanii din Myanmar cred că poţi juca bine în filme istorice. Ce crezi?
Îmi place filmul Jumong, desigur. De asemenea, am jucat în alte filme. Uneori, am fost personajul principal, deşi am jucat al doilea rol.

Călătoria dvs. spre Myanmar are scopul de a promova prietenia dintre cele două ţări, ceea ce doriţi să faceţi în timpul sejurului dumneavoastră aici?

Am venit aici pentru a promova prietenia şi schimbul cultural între cele două ţări. Aşa cum cred că putem îmbunătăţi în continuare aceste domenii, voi promova cultura Myanmar în Coreea, când mă voi intoarce.
Sunt interesat de un clopot mare de la Pagoda Shwedagon. Deci, aş dori să merg la pagodă şi apoi la Bagan. Cu toate acestea, a trebuit să renunţ la planul de a vizita Bagan, pentru ca nu am suficient timp.

In timpul vizitei dumneavoastră, cum vă simţiţi în uralele şi sprijinul fanilor Myanmar?

Am fost surprins şi bucuros, de îndată ce am ajuns la aeroport. Fanii au ovaţionat şi m-aa salutat cu căldură. Am fost emoţionat şi foarte bucuros că fanii Myanmar pot vorbi câteva cuvinte coreeană.

Cum aţi dori să curga viaţa dv.? Cum vă relaxaţi atunci când vă aflaţi în necaz mare?

Aş dori să ducă o viaţă cinstită.

Atunci când sunt necajit, fac exerciţii fizice, uneori până la zece ore. Acesta este modul meu de a ameliorarea stresul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

CELE MAI TARI FILMEEEEE!!!!!!!!!!!

Postări populare

Milano

You Belong in Milan
Stylish and sophisticated, you want to enjoy a truly European life - away from tourists!
Milan fits you perfectly. Great shopping, high quality food, lots of culture... with very little hype.
Powered by BannerFans.com

Totalul afișărilor de pagină